Better Home

The Carpenter er en del af Better Home

better home right
Moderniseringspakken
Energipakken
Komfortpakken

Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX har skabt Better Home for at gøre det mere overskuelligt for boligejere at skabe en energivenlig bolig. The Carpenter er udannet i at kunne varetage og rådgive i denne energirådgivning, så du får mest muligt ud af din økonomi og hjælper naturen.

Vi hjælper dig med helt konkrete løsninger og forslag til specifikke produkter. Måske er det udskiftning af vinduer eller isolering af dit hus, som kan hjælpe dig med et mere klimavenligt hus og en bedre økonomi.

Med en Better Home løsning får du en samlet løsning, hvor energibesparelsen er en del af finansieringen. Du får tildelt en håndværkspartner, som udover konkrete tilbud på energiforbedringer, hjælper dig med forslag til, hvordan du får dine ideer ført ud i livet.

Sådan hjælper vi dig 

Fra første spæde idé til den færdige løsning 

  1. Indledende inspiration om dine muligheder: En af vores lokale håndværkspartnere tager meget gerne en afklarende snak med dig om de konkrete muligheder i dit hjem.
  2. Hvis du ønsker at forbedre din bolig: Hvis du efter den afklarende samtale med vores håndværkspartner ønsker at få konkrete forslag til forbedringer, kan I lave en aftale om gennemgang af dit hjem.
  3. Håndværkeren giver dig et tilbud på dine konkrete muligheder, din energibesparelse og tilskudsmuligheder.
  4. Du accepterer tilbuddet. Har du ændringer, retter håndværkeren til undervejs.
  5. Håndværkerne går i gang og udfører det planlagte arbejde.
  6. Dit hjem står færdigrenoveret: Velkommen til ny energi og bedre komfort!

unnamed

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt

Håndværkergaranti

En del af:

I dag har vi en rigtig god nyhed til dig