Slide background
Slide background
CoverUp - facade beklædning

CoverUp - facade beklædning

Naturmaterialer er smukke, ekstremt holdbare, og beskytter dine ydermure optimalt mod det danske klima. Hvem siger, at beklædning skal være kedelig? Det behøver det slet ikke være. Vi har med stor succes brugt levende materialer som naturskiffer og træspån til flere opgaver.

Den funktionelle carport

Den funktionelle carport

Vi har udviklet en carport som forener æstetik med praktiske funktioner. En carport skal indgå som en positiv oplevelse i helheden og ikke bare være et mørkt kedeligt rum til opbevaring af biler, cykler mv.

Det funktionelle uderum

Få mere gavn af dine udendørsarealer med løsninger tilpasset dit hus og dit landskab.

Jacobsen Furniture

Jacobsen Furniture

Vi former bordet, mens vi fremstiller det i modsætning til traditionelle bordplader, der saves ud af en færdig plade. Vores bord fremstilles ved, at hver enkelt stav og/eller kile limes og spændes sammen, indtil vi har den ønskede form. Det er en tidskrævende proces, men resultatet er alle anstrengelserne værd. Du kan følge hver enkelt stavs kurver gennem hele bordet og nyde træets smukke årer og farvespil.

Ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer

Hvis du har opholdsrum, som ikke er i nærheden af en ydervæg, er der utallige løsninger med et ovenlysvindue. Det kan være den perfekte måde at få lys i et rum, som ellers ville være mørkt. Ubrugelige hjørner bliver udnyttet, så der skabes et bedre rum med mere lys og velvære. Et ovenlys vindue kan være en meget smuk løsning, som i gamle huse kan være med til at fremhæve de gamle flotte spær.

Tag

Tag

Et flot tag giver det rigtige helhedsindtryk til dit hus. Hos The Carpenter laver vi altid løsninger, hvor der er mindst mulig vedligehold. Alger er en stor fjende. Den er ikke skadelig, men ødelægger helhedsindtrykket.

UpsideDown - overdækning

UpsideDown - overdækning

De fleste udestuer og terrasseoverdækninger ødelægger lysindfaldet til husets rum. Det sker ikke med vores unikke tagløsning. Vi åbner elegant op til himlen og lukker lyset ind.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt

Håndværkergaranti

En del af:

I dag har vi en rigtig god nyhed til dig