CoverUp - facade beklædning

CoverUp - facade beklædning

Giv din facade liv

Hvem siger, at beklædning skal være kedelig? Det behøver det slet ikke være. Vi har med stor succes brugt levende materialer som naturskiffer og træspån til flere opgaver. Det giver et helt unikt og smukt resultat. Materialevalget får fladerne til at leve. Skyggerne skifter i løbet af dagen, farven ændres, når vejret skifter og dit hus, carport eller andre beklædte flader får liv.

Organisk – levende – varmt – naturligt – der kan knyttes mange positive ord til vores måde at opfatte beklædning på. Naturmaterialerne er smukke, ekstremt holdbare, beskytter dine ydermure optimalt mod det danske klima, kræver minimal vedligeholdelse og er miljøvenlige i hele deres livscyklus, så der er mange gode grunde til, at du skal vælge vores utraditionelle løsninger.

Unikke beklædninger fremstillet af mennesker til mennesker

Unikke løsninger kræver specielle mennesker og mange kompetencer. Alle håndværkere her hos The Carpenter mestrer deres håndværk. Vi vil gerne udfordres på fantasi, kunnen og tekniske færdigheder, så vi lever op til firmaets motto om at være din kreative tømrer. Vi sætter en ære i at løse dine opgaver, så du får unikke løsninger, og vi kan være stolte af resultatet. Kontakt os – måske kan vi også finde en unik løsning på at beklæde dine bygninger.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt

Håndværkergaranti

En del af:

I dag har vi en rigtig god nyhed til dig