Slide background
Slide background

Jacobsen Furniture

Jacobsen Furniture

Vi former bordet, mens vi fremstiller det i modsætning til traditionelle bordplader, der saves ud af en færdig plade. Vores bord fremstilles ved, at hver enkelt stav og/eller kile limes og spændes sammen, indtil vi har den ønskede form. Det er en tidskrævende proces, men resultatet er alle anstrengelserne værd. Du kan følge hver enkelt stavs kurver gennem hele bordet og nyde træets smukke årer og farvespil.

Unikke borde til individuelle mennesker

Dine møbler kan sagtens være både funktionelle og unikke på samme tid. Afspejle din personlighed og løse de funktionelle behov, du har.
Måske har du brug for et spændende arbejdsbord med smukke linjer? Det kan være, du har et sofabord inde i hovedet, men aldrig har kunnet finde noget lignende i møbelforretninger. Eller måske har du 5 brædder stående i udhuset, som du altid har drømt om skulle blive til et rustikt bord? Fortæl os hvad du ønsker, forklar os dine tanker – så vil vi skitsere en løsning og omsætte dine ideer til unikke, personlige møbler.

Vi vil gerne udfordres

Har du lyst til at få fremstillet dit helt personlige og unikke sofa-, spise-, senge- eller køkkenbord, så ring eller skriv til os. Vi elsker udfordringer der sætter vores kreativitet og håndværksmæssige kunnen på prøve. Priserne varierer naturligvis efter opgavernes kompleksitet, men du får altid en fast pris, før vi begynder.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt

Håndværkergaranti

En del af:

I dag har vi en rigtig god nyhed til dig