Rotpunkt

Rotpunkt

Rabe & Meyer Küchen GmbH & Co KG er en familieejet virksomhed der producerer høj kvalitets køkkener med den nyeste produktionsteknologi. Virksomheden blev etableret i 1930 med navnet Rabe & Meyer. Selskabet begyndte med fremstilling af cigarkasser, trælegetøj og sy-bokse . Efter krigen besluttede firmaet at gå ind i køkken branchen og begyndte at producere køkkener under navnet Rotpunkt Küchen.

DanMind

DanMind

Danmind har altid fokus på de bedste løsninger indenfor LED-belysning. Innovation og reducering af energiforbrug er blandt mærkesagerne hos DanMind.

Fyns VVS & KLIMA

Fyns VVS & KLIMA

Kompetent og ærligt håndværk med fokus på service, miljø og energirigtige løsninger. Fyns VVS & KLIMA sætter sig altid grundigt ind i dine behov og monterer ikke så meget som en pakning for meget, hvis ikke du har brug for det.

IdealCombi

IdealCombi

Danmarks største uafhængige vinduesproducent, der på dansk grund er beskæftiget med at udvikle og producere nogle af verdens bedste og mest energibesparende vinduer og døre.

JKEL Gruppen

JKEL Gruppen

En moderne installationsvirksomhed bestående af 3 enheder med speciale i el-installation, vedvarende energi og alarmsikring. Med hovedafdeling i Glamsbjerg og afdelinger i Fåborg og Ringe og med kunder der spænder vidt lige fra private, offentlige, boligforeninger, erhverv og industri til landbrug, håndværkere og store entreprenørvirksomheder.

Murermester Michael Madsen

Murermester Michael Madsen

Et kvalitetsbevidst murerfirma med et højt serviceniveau, der udfører alle opgaver indenfor traditionelt murerarbejde, tilbygning og meget mere.

Outrup vinduer & døre

Outrup vinduer & døre

Med Outrup Vinduer og Døre tager det ganske kort tid at skifte vinduer og døre. På den måde undgår du også, at dit hus står uden vinduer og døre i længere tid og du undgår træk.

Vahle

Vahle

Producent af speciallavede døre - bl.a. døre, som går i et med den arkitektur den er en del af.

Bellinge murerforretning

Bellinge murerforretning

Intet er for småt til os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt

Håndværkergaranti

En del af:

I dag har vi en rigtig god nyhed til dig