Vedligehold

Få et hus med minimal vedligehold.

Et hus med minimal vedligehold er optimalt for dem, der vil minimere fremtidens budget i forhold til vedligehold af boligen og hellere vil bruge fritiden på andre ting, end praktiske gøremål.

Mange materialer bliver markedsført på, at være vedligeholdelsesfri. Men hvad betyder vedligeholdelsesfrit? De fleste produkter skal vedligeholdes på et eller andet tidspunkt i løbet af deres levetid – nogen oftere end andre. Som oftes kan produkterne dog være udviklet eller udvalgt, fordi de ældes med ynde – bliver pænere med lidt slitage.

Hos The Carpenter elsker vi at arbejde med zink, cedertræs spåner og naturskifer. Vi anser dem for at være de virkelige vedligeholdesesfri materialer, da de er enormt vind- og vejrfaste og aldrig behøver at vedligeholdes.

Derudover bruger vi rigtig gerne vores kreative evner til at lave flotte løsninger, hvor det meste af trækonstruktionen; udhæng, vinduesrammer m.v. bliver gemt og beskyttet for vind og vejr. Udover at det giver et æstetisk udtryk, minimierer det også arbejdsindsatsen i forhold til fremtidig vedligehold.

Så er du interesseret i at din fremtidige økonomi og fritid skal gå til andet end vedligehold af boligen, så kontakt os for en uforpligende snak.

 

fullwidth-vedligehold

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt

Håndværkergaranti

En del af:

I dag har vi en rigtig god nyhed til dig